Mentorat – Lucrul cu umbra

Workshop-ul de mentorat în terapia prin regresie, cu tema “Lucrul cu umbra” este creat special pentru tine, ca terapeut în terapia prin regresie, care dorești să înveți cum să abordezi și să vindeci aspectele întunecate ale personalității, cunoscute sub numele de umbră.

Umbra este o parte a personalității care conține aspecte întunecate, inacceptabile sau nerecunoscute de către individ. Aceste aspecte sunt adesea suprimate sau neglijate, dar rămân prezente în subconștient și pot influența comportamentul și emoțiile unei persoane fără ca aceasta să-și dea seama. În general, umbra conține aspecte precum gelozia, invidia, furia, tristețea și alte emoții negative, dar poate include și trăsături de personalitate neplăcute, cum ar fi egoismul sau mândria exagerată. Lucrul cu umbra este important în terapia psihologică, deoarece ajută oamenii să-și recunoască și să-și accepte aspectele întunecate ale personalității lor și să le utilizeze într-un mod sănătos și constructiv, pentru a îmbunătăți starea lor de bine și relațiile cu ceilalți.

În cadrul acestui workshop, vei învăța cum să utilizezi regresia pentru a ajuta clienții să exploreze și să-și înțeleagă aspectele întunecate ale personalității lor. Vei descoperi cum să-i ajuți să-și accepte umbra și să învețe cum să-și utilizeze aceste aspecte ale personalității într-un mod sănătos și constructiv.

Vom explora împreună tehnici de abordare a umbrei și cum să utilizezi regresia pentru a ajuta clienții să-și identifice și să-și depășească blocajele emoționale sau psihologice legate de aceste aspecte ale personalității lor.

Vom explora, de asemenea, diferitele modalități de utilizare a regresiei în tratarea umbrei și modul în care poți integra această tehnică cu alte metode terapeutice pentru a sprijini progresul clienților tăi.

Dacă ești un terapeut în terapia prin regresie și dorești să înveți cum să abordezi și să vindeci aspectele întunecate ale personalității prin intermediul lucrului cu umbra, atunci acest workshop de mentorat este perfect pentru tine. Urmărește workshop-ul acum și învață noi modalități de a îmbunătăți practica terapeutică și de a ajuta clienții să-și accepte și să-și utilizeze umbra într-un mod sănătos și constructiv.

Statusul curent
Neînscris
Preț
780,00 RON
Incepe
Cosul meu
Folosim Cookie-uri pentru a personaliza conținutul acestui website, pentru a oferi functionalități specifice, dar și pentru a analiza traficul. Înainte să accesezi acest website, iți recomandăm să citești Politica de Confidentialitate. Cookie-urile pot fi dezactivate oricând din setarile browser-ului.
Start typing to see posts you are looking for.