Mentorat – Conversația cu copilul nenăscut

Workshop-ul de mentorat în terapia prin regresie cu tema “Conversația cu copilul nenăscut” este conceput pentru terapeuții în terapia prin regresie care doresc să învețe cum să ajute clienții care au pierdut o sarcină sau care doresc să-și îmbunătățească relația cu copilul nenăscut.

Conectarea mamei cu copilul încă din perioada intrauterină este esențială pentru dezvoltarea sănătoasă a copilului, atât din punct de vedere fizic, cât și emoțional. În această perioadă, creierul copilului se dezvoltă rapid și conexiunile neuronale se formează în funcție de interacțiunea cu mediul înconjurător. Prin urmare, o mamă care este conectată emoțional cu copilul său încă din perioada intrauterină poate contribui la formarea unei legături puternice între ea și copil, precum și la dezvoltarea unui sistem nervos și emoțional sănătos la copil. Această legătură puternică dintre mamă și copil poate influența pozitiv relațiile și starea emoțională a copilului pe tot parcursul vieții sale.

Pierderea unei sarcini sau a unui copil nenăscut poate fi o experiență devastatoare pentru părinți și poate afecta profund starea lor emoțională. În cadrul acestui workshop, vei învăța cum să folosești terapia prin regresie pentru a ajuta clienții să-și depășească aceste traume și să-și îmbunătățească legătura cu copilul lor nenăscut.

Vom explora împreună cum poți ajuta clienții să-și recupereze amintirile legate de copilul nenăscut și să-și exploreze emoțiile și sentimentele în legătură cu această experiență. Vei învăța cum să folosești terapia prin regresie pentru a ajuta clienții să-și elibereze traumele și să își găsească pacea interioară.

Vom explora, de asemenea, cum poți integra tehnicile de terapie prin regresie cu alte abordări terapeutice pentru a sprijini progresul clienților tăi în conversația cu copilul lor nenăscut.

Dacă ești un terapeut în terapia prin regresie și dorești să înveți cum să-i ajuți pe clienții tăi să depășească pierderea unui copil nenăscut sau să își îmbunătățească relația cu acesta, acest workshop de mentorat este perfect pentru tine. Urmărește workshop-ul acum și să învățăm împreună cum să-i sprijinim pe clienții noștri în aceste momente

Statusul curent
Neînscris
Preț
780,00 RON
Incepe
Cosul meu
Folosim Cookie-uri pentru a personaliza conținutul acestui website, pentru a oferi functionalități specifice, dar și pentru a analiza traficul. Înainte să accesezi acest website, iți recomandăm să citești Politica de Confidentialitate. Cookie-urile pot fi dezactivate oricând din setarile browser-ului.
Start typing to see posts you are looking for.