0

Mentorat – Conversația cu boala/organul bolnav

Bun venit la workshop-ul de mentorat în terapia prin regresie, cu tema “Conversația cu organul bolnav”. Acest workshop este creat pentru terapeuții în terapia prin regresie, care doresc să învețe cum să utilizeze regresia pentru a ajuta clienții să-și vindece afecțiunile fizice prin intermediul conversației cu organul bolnav.

În cadrul acestui workshop, vei învăța cum să utilizezi regresia pentru a ajuta clienții să comunice cu organele lor afectate și să identifice cauzele subiacente ale afecțiunilor lor. Vei descoperi cum să îi ajuți să înțeleagă ce înseamnă simptomele lor fizice și cum acestea sunt legate de traumele emoționale sau psihologice din trecut.

Vom explora împreună tehnici de conversație cu organul bolnav și cum să utilizezi regresia pentru a accesa subconștientul clientului și pentru a-l ajuta să-și vindece afecțiunile fizice prin identificarea și tratarea cauzelor emoționale sau psihologice.

Vom explora, de asemenea, diferitele modalități de utilizare a regresiei în tratamentul afecțiunilor fizice și modul în care poți integra această tehnică cu alte metode terapeutice pentru a sprijini progresul clienților tăi.

Dacă ești un terapeut  în terapia prin regresie și dorești să înveți cum să utilizezi regresia pentru a ajuta clienții să-și vindece afecțiunile fizice prin intermediul conversației cu organul bolnav, atunci acest workshop de mentorat este perfect pentru tine. Urmărește workshop-ul acum și învață modalități noi de a îmbunătăți practica terapeutică și de a ajuta clienții să-și vindece afecțiunile fizice prin intermediul conversației cu organul bolnav.

Statusul curent
Neînscris
Preț
650,00 RON
    0
    Coșul dvs
    Coșul tău este gol