0
Statusul curent
Neînscris
Preț
535 lei

Accesarea înregistrărilor
Akasha

Descoperă Comoara Înțelepciunii
Universale

– program online –

Data de derulare:
7 Dec. 2023 ➜ 18 Ian. 2024

Bine ai venit în călătoria către una dintre cele mai profunde și misterioase resurse ale universului – Biblioteca Akasha. Sunt încântată să te introduc în lumea fascinantă a cunoașterii universale și a înțelegerii profunde într-un mod care cu siguranță va transforma perspectiva ta asupra vieții.

Ce este Biblioteca Akasha?

Imaginează-ți-o ca pe o arhivă cosmică imensă, în care sunt stocate toate experiențele, gândurile și evenimentele din întreaga existență a Universului întreg, fizic și non-fizic. Este locul în care fiecare individ, fiecare suflet, fiecare energie își are propria sa carte cosmică, în care fiecare clipă și fiecare gând sunt înregistrate ca file ale unei cărți. Această bibliotecă transcende timpul și spațiul, dezvăluind misterele și înțelepciunea cosmosului.

În interiorul acestei Biblioteci Akasha, putem găsi răspunsuri la întrebările cele mai profunde ale vieții noastre. Este ca o fereastră către evoluție spirituală, oferindu-ne acces la înțelegerea universală. Aici, putem călători în trecut și viitor, explorând legăturile dintre evenimente, descoperind sensuri ascunse și dezvăluind potențialul nostru adânc.


Conceptul acesta poate fi găsit în mitologiile și învățăturile spirituale ale multor civilizații antice, fiecare cu propriile sale interpretări și numiri pentru această arhivă universală. Iată câteva exemple:

1

Cultura Vedică (India): În filozofia vedică a Indiei antice, există o idee a “Akashic Records” care descrie o arhivă divină a cunoașterii înregistrată în spațiul cosmic.

2

Mitologia Egipteană: Civilizația egipteană a avut conceptul de “Hall of Records” sau “Salonul Înregistrărilor,” care se credea că ar fi fost situat sub Sfinxul din Giza.

3

Kabbalah (Evrei): În tradiția evreiască Kabbalah, există ideea unei “Luminări a Cunoașterii” sau “Sefer ha-Zohar,” care conține înțelepciunea.

4

Filozofia Greacă Antică: Filozofii greci antici au exprimat ideea unei “lumi a ideilor” sau “lumi a formelor perfecte” care există în paralel cu lumea noastră fizică.

5

Mitologia Amerindiană: Multe triburi amerindiene, precum Hopi și Navajo, au învățături despre o “Carte de Cunoaștere” sau “Carte a Vieții” care conține înregistrări spirituale și evenimente din trecut și viitor.

În fiecare dintre noi există o sete nesfârșită de cunoaștere, iar Biblioteca Akasha este locul în care toate informațiile despre trecut, prezent și viitor sunt înregistrate într-o formă transcendentală.
Ea reprezintă arhiva cosmică a experiențelor noastre colective, a poveștilor noastre, a vieților noastre anterioare și a înțelepciunii universale.

Cu ajutorul acestui curs online, vei învăța să deschizi ușa către Biblioteca Akasha și să accesezi această comoară a cunoașterii. Îți voi oferi tehnici și practici de meditație profundă și introspecție care te vor ajuta să te conectezi la această sursă infinită de înțelepciune.

Dar nu este doar despre accesarea informațiilor. Este despre căutarea profundă a sinelui tău, despre descoperirea amintirilor din viețile anterioare, despre eliberarea traumelor și blocajelor și despre obținerea ghidării spirituale pentru viitor. Este despre transformarea vieții tale și dezvoltarea unei conexiuni mai profunde cu conștiința universală.

Programul „Accesare bibliotecii Akasha” este un program online care se întinde pe parcursul a 15 zile.

În fiecare zi, vom alterna între materiale video edificatoare și meditații ghidate care vor acoperi subiecte precum nivelul de vibrație, accesarea resurselor personale, liniile de viitor, liberul arbitru și multe altele.

Vei putea face acest program în ritmul și în timpul tău, în intimitatea casei tale, știind că ai alături un grup care trece prin aceleași procese ca și tine și care te susține.

De asemenea, în decursul celor 15 zile vei urmării 2 webinarii live în care îți voi oferi informații suplimentare.

Întregul program cu toate materialele lui îți vor rămâne disponibile pe contul tău pe termen nelimitat și te vei putea întoarce la ele de oricâte ori simți.

În cursul acesta, vei:
Înțelege conceptul și importanța Bibliotecii Akasha în căutarea cunoașterii și înțelegerii profunde.
Experimenta meditații ghidate care te vor ajuta să deschizi ușa către Biblioteca Akasha și să începi căutarea ta.
Explora profunzimea înțelegerii vieților anterioare și cum aceasta poate influența percepția asupra prezentului și viitorului tău.
Aborda subiecte precum nivelul de vibrație, accesarea resurselor personale, liniile de viitor și liberul arbitru.
Dezvolta abilități care te vor însoți pe întreaga ta călătorie spirituală

Cursul va avea loc în perioada 07.12.23 – 18.01.24 astfel:

07.12.2023

LIVE – Webinar introductiv & Meditație ghidată – Accesare bibliotecii Akasha

12.12.2023

Material video – Importanța accesării vieților anterioare

14.12.2023

Meditație ghidată – Accesarea vieților anterioare din Akasha

19.12.2023

Material video – Nivelul de vibrație

21.12.2023

LIVE – Meditație ghidată – Accesarea resurselor

26.12.2023

Material video – Liniile de viitor

28

.12.2023

Meditație ghidată – Accesarea viitorului probabil

02.01.2024

Material video – Liberul arbitru

04.01.2024

Meditație ghidată – Rescrierea viitorului din Akasha

09.01.2024

Material video – Planificarea vieții

11.01.2024

LIVE – Meditație ghidată – Accesarea planului de viață

16.01.2024

Material video – Folosirea pendulului

18.01.2024

LIVE – Webinar & Meditație ghidată – Descoperirea răspunsului căutat în Akasha

Toate sesiunile live vor fi înregistrate și le vei putea urmări ulterior. Întregul program îți va rămâne disponibil aici pe platformă pe perioadă nelimitată.

Cursul “Accesarea Bibliotecii Akasha: Călătoria ta către Înțelepciunea Universală” este pentru tine dacă îți dorești:

Căutarea Cunoașterii Profunde:

Dacă ești în căutarea răspunsurilor la întrebări profunde despre existența ta umană, acest curs îți va oferi oportunitatea de a accesa o cunoaștere universală și înțelepciune transcendentă.

Evoluția Spirituală:

Dacă dorești să-ți extinzi conștiința și să atingi niveluri superioare, această călătorie te va ghida spre aceste stări profunde de conștiință.

Explorarea Vieților Anterioare:

Pentru cei interesați de regresia în viețile anterioare și înțelegerea legăturilor karmice, acest curs oferă instrumentele pentru a explora și înțelege mai bine această dimensiune a existenței.

Dezvoltarea Abilităților de Meditație:

Dacă dorești să dezvolți abilitățile de meditație și introspecție, acest curs îți va oferi tehnici și practici avansate pentru a ajunge la niveluri mai profunde de conștiință.

Ghidare Spirituală:

Participând la acest curs, poți obține ghidare spirituală și claritate în luarea deciziilor importante din viața ta.

Eliberarea Blocajelor:

Dacă simți că ai anumite blocaje, acest curs îți oferă instrumentele necesare pentru a le identifica și elibera, permitându-ți să evoluezi și să te vindeci.

Creșterea Nivelului de Vibrație:

Dacă dorești să crești nivelul tău de vibrație și să atragi în viața ta energii pozitive, acest curs te va ghida în această direcție.

Conectarea cu Conștiința Universală:

Participând, vei învăța să te conectezi cu conștiința universală și să experimentezi o conexiune profundă cu energiile cosmice.

Transformarea Vieții:

Cursul îți oferă oportunitatea de a transforma și de a schimba direcția vieții tale, luând decizii conștiente și inspirate din înțelepciunea Bibliotecii Akasha.

Autodescoperirea:

Pentru cei care caută autoexplorarea și dezvoltarea personală, acest curs te va ajuta să-ți descoperi adevăratul potențial și să înțelegi mai bine cine ești.

Comunitate și Sprijin:

Participând, vei face parte dintr-o comunitate de oameni cu interese similare, care împărtășesc această călătorie spirituală cu tine și oferă sprijin și înțelegere.

Explorare a Misterelor Universului:

Pentru cei pasionați de misterele universului și căutătorii de adevăruri ascunse, acest curs deschide ușa către o lume plină de mister și înțelepciune profundă.

Îmbunătățirea Relațiilor:

Prin înțelegerea mai profundă a sinelui și a vieților anterioare, acest curs poate contribui la îmbunătățirea relațiilor cu ceilalți și la evoluția personală.

Explorarea Noului:

Dacă ești în căutarea unei experiențe unice și profunde, această călătorie în lumea Bibliotecii Akasha îți va oferi noi perspective.

Obținerea Răspunsurilor Căutate:

Cei care caută răspunsuri la întrebări profunde sau direcții în viață pot găsi în Biblioteca Akasha o sursă de înțelepciune și ghidare.

Indiferent de motivul pentru care alegi să participi, acest curs va fi o călătorie profund transformatoare către înțelegere, claritate și creștere personală. Vei pleca din acest curs cu cunoștințe și înțelepciune care îți vor lumina drumul. Bine ai venit la “Accesarea Bibliotecii Akasha” siguranță va transforma perspectiva ta asupra vieții.

Acest program este realizat de către Ruxandra Bulzan, psiholog, hipnoterapeut, terapeut prin regresia în viața curentă și vieți anterioare, supervising trainer în cadrul Regression Academy (UK), membru EARTh (Earth Association for Regression Therapy) și președinte al Asociației de Hipnoză și Terapie prin Regresie. De asemenea, Ruxandra are formare ca terapeut ThetaHealing® și Spiritual Coach.

Programul este creat atât pentru cei aflați la început pe calea căutărilor spirituale cât și pentru cei care au experiență pe acest drum al descoperirii, vindecării și transformării profunde.

Întrebări frecvente și răspunsuri legate de participarea la curs:
Cum pot să mă înscriu la curs?
Pentru a te înscrie la curs, accesează butonul de înscriere și urmează instrucțiunile. Vei fi ghidat pas cu pas pentru a finaliza procesul de înscriere.
Când începe cursul și cât timp durează?

Cursul “Accesarea Bibliotecii Akasha” începe în 7 decembrie și conține 15 teme. Poți parcurge materialele în ritmul tău. Nu există un termen limită pentru finalizarea cursului, astfel încât să puteți să-l explorați în funcție de programul și disponibilitatea dumneavoastră.

Ce resurse și materiale sunt incluse în curs?
Cursul include webinarii, meditații ghidate și materiale video special concepute pentru a te ajuta să accesezi și să înțelegi Biblioteca Akasha. De asemenea, veți avea acces la resurse suplimentare.Toate materialele lui îți vor rămâne disponibile pe contul tău pe termen nelimitat și te vei putea întoarce la ele de oricâte ori simți.
Pot accesa cursul de pe orice dispozitiv?
Da, cursul este accesibil de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet, inclusiv computere, tablete și telefoane mobile. Astfel, îl poți parcurge de oriunde te-ai afla.
Este necesară experiență anterioară în meditație sau spiritualitate pentru a participa?

Nu, nu este necesară experiență anterioară în meditație sau spiritualitate. Acest curs este conceput pentru toți cei care sunt interesați de subiect și doresc să înceapă sau să-și aprofundeze călătoria lor spirituală. Vom oferi instrucțiuni și ghidare pentru toate nivelurile de experiență.

Pot comunica cu facilitatorul sau cu ceilalți participanți?

DA! Și chiar vei fi încurajat constant să faci acest lucru. Am creat un grup închis pe Facebook pentru acest curs în cadrul căruia participanții împărtășesc experiența lor și pot adresa întrebări.

Dacă ai alte întrebări, te rugăm să ne contactezi prin email.

Începem această călătorie Joi,
7 decembrie 2023.

Statusul curent
Neînscris
Preț
535 lei
    0
    Coșul dvs
    Coșul tău este gol