Dezvoltare Personala

Programe Online

Călătorii de transformare interioară, care se întind pe parcursul mai multor zile.
Conțin exerciții de introspecție, meditații ghidate, interacțiunea cu un grup ce trece prin aceleași procese și sesiuni live cu Ruxandra.
Acces pe viață la toate materialele din program.

Workshop-uri INTRODUCTIVE

Am creat aceste workshopuri introductive special pentru cei care vor să facă primul pas în a înțelege concepte de bază din spiritualitate și psihologie.
Structura lor a fost gândită ca să te ajute, atât în înțelegerea acestor concepte cât și a te ghida în experimentarea lor.

Workshop-uri avansate

Sunt procese complexe menite să te ajute să întelegi de la început aspecte esențiale în călătoria ta spirituală.

Meditații Gratuite

Am ales pentru tine o selecție de meditații gratuite pe care le recomand deopotrivă și celor la început de drum și celor experimentați. Alege procesul pe care îl simți potrivit pentru tine în acest moment al vieții, ascultă-l, observă care este experiența ta în proces și transformările ce vin.

Cosul meu
Folosim Cookie-uri pentru a personaliza conținutul acestui website, pentru a oferi functionalități specifice, dar și pentru a analiza traficul. Înainte să accesezi acest website, iți recomandăm să citești Politica de Confidentialitate. Cookie-urile pot fi dezactivate oricând din setarile browser-ului.