0

Dezvoltare Personala

Programe Online

Calatorii de transformare interioara, care se intind pe parcursul mai multor zile.
Contin exercitii de introspectie, meditatii ghidate, interactiunea cu un grup ce trece prin aceleasi procese si sesiuni live cu Ruxandra.
Acces pe viata la toate materialele din program.

20.09.2023 – 08.10.2023
Timp de 19 zile vei primi zilnic de la mine meditații ghidate înregistrate și exerciții de introspecție care să te ajute să manifești corpul armonios și sănătos.
18.10.2023 – 02.11.2023
Este ușor să observi cum tot mai mulți oameni se desprind de iluzia efemerității, conștientizează că suntem mult mai mult decât am fost făcuți să credem și caută răspunsuri dincolo de acest plan fizic limitat.
27.12.2023 – 01.01.2024
Acest ritual constă în a-ți lua un timp de evaluare a anului care a trecut, a observa provocările și binecuvântările pe care le-ai primit și apoi a crea, în avans, realitatea pe care alegi să o trăiești în anul ce urmează.
21.02.2024 – 26.02.2024
Figura paternă și implicit relația cu aceasta modelează tiparele comportamentale și de relație pentru ambele sexe, creează convingeri subconștiente și atrage în viață tipare repetitive.
15.05.2024 – 29.05.2024
De-a lungul existenței, sufletul nostru a trăit o mulțime de experiențe în legătură cu bogăția materială și absența ei. Pe baza acestor experiențe am adus cu noi în viața actuală credințe și tipare, unele disfuncționale. 
Începe acum!
Te invit la curs practic în care vei învăța ce ai nevoie să știi pentru a putea folosi cu succes autohipnoza pentru a putea obtine cu ușurința ceea ce îți dorești.

Workshop-uri INTRODUCTIVE

Am creat aceste workshopuri introductive special pentru cei care vor să facă primul pas în a înțelege concepte de bază din spiritualitate și psihologie.
Structura lor a fost gândită ca să te ajute, atât în înțelegerea acestor concepte cât și a te ghida în experimentarea lor.
Începe acum!
Purtăm în noi toate experiențele sufletului nostru și amintirile subconștiente ale acestor experiențe îndepărtate care ajung să ne dicteaze modul prin care ne creăm viața de zi cu zi și ne influențează alegerile, trăirile. E important sa le procesam si sa le vindecam.
Începe acum!
Te invit la un workshop special care te va sprijini să te conectezi, să înţelegi şi să construieşti o relaţie cu propriul copil interior. Workshopul va fi o experienţă unică, oferind perspective noi.
Începe acum!
Ca urmare a întreruperii fluxului firesc de energie, în corpul uman pot apărea diverse dezechilibre. Unele ușor vizibile, altele cu efecte pe termen lung.
Începe acum!
În toată această experiență umană avem alături de noi ființe de lumină dornice să ne ajute și să ne îndrume, dar pentru ca aceste ființe pline de iubire să intervină în viața noastră este nevoie ca noi să le invităm și să le cerem ajutorul.
Începe acum!
Te invit la un workshop experiențial special care te va sprijini să te conectezi, să înțelegi și să construiești o relație cu ființele angelice. Workshop-ul va fi o experiență unică, oferind perspective noi.
Începe acum!
La nivel de suflet suntem perfecți, iar ceea ce ne împiedică să vedem și să simțim asta sunt doar rănile și resentimentele ce le purtăm cu noi.

Workshop-uri avansate

Sunt procese complexe menite să te ajute să întelegi de la început aspecte esențiale în călătoria ta spirituală.
începe acum!
Acest workshop este o călătorie fascinantă în lumea minții umane și a vindecării. Hipnoza Ericksoniană utilizează limbajul subtil și metaforele pentru a accesa subconștientul în scopuri terapeutice, iar terapia prin regresie implică călătoria în trecutpentru a explora și rezolva probleme sau traume din viața curentă sau vieți anterioare.
Începe acum!
“Viața dintre Vieți” reprezintă acel spațiu fascinant în care sufletul își continuă existența între momentul părăsirii corpului fizic (așa numita “moarte”) și momentul în care el revine în plan fizic din nou prin nașterea într-un corp nou.

Cursurile Mele

    0
    Coșul dvs
    Coșul tău este gol