0

despre
Hipnoză și regresii
În vieți anterioare

Povești din camera de terapie

Psih. Ruxandra BULZAN

Despre carte

Mă bucur să te întâlnesc, cititor drag! Am scris această carte cu gândul la tine, dorindu-mi să te ajut să descoperi universul fascinant al istoriei sufletului tău.

De-a lungul carierei mele de terapeut și trainer, am avut bucuria și onoarea să fiu martorul călătoriilor interioare de descoperire și transformare a mii de oameni.

Această carte reprezintă o foarte mică parte a acestor experiențe de lucru și intenția ei este de a face lumină cu privire la domeniul hipnozei și terapiei prin regresie, concepte asupra cărora planează încă o mulțime de mituri nefondate.

Structura mea interioară este una foarte analitică. Sunt un om care are nevoie să înțeleagă „de ce?” și „cum?” înainte să creadă ceva. Am convingerea că aceasta este o atitudine sănătoasă. Ca urmare a acestui fapt, am căutat și caut în continuare să identific acel pod între rațiune și simțire, între psihologie și spiritualitate, între ştiinţă și intuiţie.

Ce afli din această carte

Scopul acestei cărți este să îți aducă mai multă claritate și o perspectivă acordată cu realitatea din cabinet asupra hipnozei, hipnoterapiei și terapiei prin regresie. Am abordat pe parcursul ei cele mai frecvente întrebări primite de-a lungul anilor, întrebări pe care, îmi imaginez, că le-ai avut și tu.

Pentru cine este cartea?

Am scris această carte pentru cei interesați de domeniul psihologiei și cel al spiritualității. Am pus în ea experieța mea de lucru cu clienții în teraiile individuale, în procesele de grup și în cardul cursurilor pe care le predau.

Pagini din carte

Până când ajunge cartea la tine, te invit să o răsfoiești virtual

Ce spun cititorii:

Feedback-ul primit de la cei care au citit deja cartea a fost peste orice așteptări. Unii au apreciat mai mult aspectele știițifice, alții mi-au scris că i-au inspirat în special poveștile, iar pentru alții exercițiile practice de final au fost partea favorită.

Despre autor

Ruxandra Bulzan

Mă bucur să te întâlnesc, cititor drag! Am scris această carte cu gândul la tine, dorindu-mi să te ajut să descoperi universul fascinant al istoriei sufletului tău. De-a lungul carierei mele de terapeut și trainer, am avut bucuria și onoarea să fiu martorul călătoriilor interioare de descoperire și transformare a mii de oameni.

Această carte reprezintă o foarte mică parte a acestor experiențe de lucru și intenția ei este de a face lumină cu privire la domeniul hipnozei și terapiei prin regresie, concepte asupra cărora planează încă o mulțime de mituri nefondate. Structura mea interioară este una foarte analitică. Sunt un om care are nevoie să înțeleagă „de ce?” și „cum?” înainte să creadă ceva.

Am convingerea că aceasta este o atitudine sănătoasă. Ca urmare a acestui fapt, am căutat și caut în continuare să identific acel pod între rațiune și simțire, între psihologie și spiritualitate, între ştiinţă și intuiţie.

despre
Hipnoză și regresii
În vieți anterioare

Povești din camera de terapie

Cartea - DESPRE HIPNOZĂ ȘI REGRESII ÎN VIEȚI ANTERIOARE

Întrebări frecvente

Vom începe livrarea cârților din 1 iunie. Vom livra în ordinea comezilor.
Sunt 223 pagini împârțite în 9 capitole.
Cartea este în format A5
Poți cumpăra cartea „Despre hipnoză și vieți anterioare” exclusiv de pe acest site.
Tariful de transport prin curierat rapid este 15 lei pentru plata cu cardul si 30 lei pentru plata ramburs.
Sigur și te încurajez să faci asta! O poți achita cu cardul și o vom trimite la adresa indicată de tine
    0
    Coșul dvs
    Coșul tău este gol